Nieuws
Aan de start met Dynamo Project

Comm’sa heeft een aantal acties en stunts in petto om het Dynamo Project van de Vlaamse Sportfederatie onder de aandacht te brengen. Dynamo Project ondersteunt het bestuur en de administratie van onze sportclubs. De meeste sportverenigingen zijn immers aangewezen op vrijwilligers maar door de complexere wetgeving, de verhoogde concurrentie met commerciële initiatieven en het dalend aantal helpende handen komt hun vrijwilligerswerk steeds meer onder druk te staan. Niet alle sportbestuurders kennen het Dynamo Project en daar moest dus dringend werk van gemaakt worden.

Dynamo Project ging uiteindelijk in zee met Comm’sa omdat we met onze voorstellen het klassieke reclamepad verlieten. We produceerden 4 groene ballen en 2 voetballen van 2m diameter en 1 grote bal van 4m diameter. Met de groene ballen begeven we ons onder de sportieve bevolking, de grote bal zetten we in op sportevenementen en met de voetballen plannen we een aantal promostunts.

De stunts zijn in volle voorbereiding. De eerste actie werd op 20 mei gelanceerd tijdens Kortrijk Loopt (zie beeldverslag).
Voor meer info kan je terecht op de website of Facebookpagina van Dynamo Project.