NIEUWS

Selectie: alle nieuwsberichten

Mensenzijngeenafval  portfolio

Het Financieel Actie Netwerk organiseert jaarlijks een actiedag voor meer fiscale rechtvaardigheid: Tax Justice Day. Een campagne over rusthuizen, kinderopvang en Panama ...

Lees meer
Treinopoly  klein

Wie zich ergert aan de spoorstakingen raden we aan om een bezoekje te brengen aan treinopoly.be

Lees meer
Tuinieren  portfolio

In samenwerking met Velt Gent organiseerde Shopping Gent Zuid een boeiende planten- en kruidenbeurs voor alle groene vingers die geen tuin hebben.

Lees meer
Ontsnapping3 klein

Spannende wedstrijd op de Paterberg tussen Johan Museeuw, ambassadeur van de Gouden Ontsnapte, en de kleurrijke renners van De Ontsnapping. Wie wint ?

Lees meer
Giftcardlectrr 269x127pix  portfolio

De introductie van de giftcard van het shoppingcenter ging gepaard met een uitgebreide campagne. Voor de illustraties en TV-spot deden we een beroep op Lectrr.

Lees meer
Foyer1

Never change a winning concept. Voor de opening van het woon- en zorgcentrum De Zilvermolen in Zwijnaarde werkten we ditmaal samen met fotograaf Michiel Hendryckx.

Lees meer
Gentzuid4

Comm’sa stuurde acht kaalkoppen op pad met een QR-code op het achterhoofd.

Lees meer
Themailhandler 269pix

Kort filmpje dat kadert binnen een ruimere B2B-campagne van Maatwerkbedrijf Nevelland.

Lees meer
Dynamo klein

In opdracht van het Dynamo Project van de Vlaamse Sportfederatie realiseerde Comm’sa een leuke ‘warming up’ voor de Dag van de Sportclubbestuurder.

Lees meer
Abvv2013

Ali ‘Interim’ is zijn bijnaam grondig beu, Patricia droomt van een gezonde nachtrust ... een aparte kijk op de dienstverlening van het Vlaams ABVV.

Lees meer
pagina 1 van 2
  • 1
  • 2