De beste reclame voor een betere wereld
De beste reclame voor een betere wereld

Comm'sa staat voor 'communicatie met zicht op de samenleving'. Van pionier in maatschappelijk verantwoord ondernemen (1991) is Comm'sa uitgegroeid tot een geëngageerd team van marketeers en creatieven die niet alleen hun vak beheersen maar ook nauw betrokken zijn bij wat er leeft onder de mensen. En daar worden zowel onze klanten als het milieu en de mensen beter van.

Clik

Nieuws uit comm’saland

Mensenzijngeenafval  portfolio

Het Financieel Actie Netwerk organiseert jaarlijks een actiedag voor meer fiscale rechtvaardigheid: Tax Justice Day. Een campagne over rusthuizen, kinderopvang en Panama ...

Lees meer
Treinopoly  klein

Wie zich ergert aan de spoorstakingen raden we aan om een bezoekje te brengen aan treinopoly.be

Lees meer
Tuinieren  portfolio

In samenwerking met Velt Gent organiseerde Shopping Gent Zuid een boeiende planten- en kruidenbeurs voor alle groene vingers die geen tuin hebben.

Lees meer
Ontsnapping3 klein

Spannende wedstrijd op de Paterberg tussen Johan Museeuw, ambassadeur van de Gouden Ontsnapte, en de kleurrijke renners van De Ontsnapping. Wie wint ?

Lees meer
Giftcardlectrr 269x127pix  portfolio

De introductie van de giftcard van het shoppingcenter ging gepaard met een uitgebreide campagne. Voor de illustraties en TV-spot deden we een beroep op Lectrr.

Lees meer
Foyer1

Never change a winning concept. Voor de opening van het woon- en zorgcentrum De Zilvermolen in Zwijnaarde werkten we ditmaal samen met fotograaf Michiel Hendryckx.

Lees meer
Gentzuid4

Comm’sa stuurde acht kaalkoppen op pad met een QR-code op het achterhoofd.

Lees meer
Themailhandler 269pix

Kort filmpje dat kadert binnen een ruimere B2B-campagne van Maatwerkbedrijf Nevelland.

Lees meer
Dynamo klein

In opdracht van het Dynamo Project van de Vlaamse Sportfederatie realiseerde Comm’sa een leuke ‘warming up’ voor de Dag van de Sportclubbestuurder.

Lees meer
Abvv2013

Ali ‘Interim’ is zijn bijnaam grondig beu, Patricia droomt van een gezonde nachtrust ... een aparte kijk op de dienstverlening van het Vlaams ABVV.

Lees meer
Dynamo  portfolio

Reusachtige bal deukt in op auto. Kort beeldverslag over onze eyecatcher op de Dag van de Trainer aan de Topsporthal in Gent.

Lees meer
Filippe klein

Om zijn schuld bij Comm’sa volledig af te lossen schudde stand-up comedian Philippe De Maertelaere een nieuwe goocheltruc uit zijn mouw, sorry, broekspijp.

Lees meer
Dynamo

Op pinkstermaandag 20 mei namen drie sportieve teams deel aan de eerste Dynamo Challenge. Plaats: Kortrijk. Afstand: 4,7 km. Winnaar: No limit Team Zwevegem.

Lees meer
De-martelaere

Stand-up comedian Philippe De Maertelaere is steenrijk en wereldberoemd. Maar ook gierig: in ruil voor de inspanningen van onze marketingmachine haalde hij, exclusief voor onze website, zijn allerbeste goocheltruc boven.

Lees meer
Onstsnapping 269x126

Naar aanleiding van 100 jaar Ronde van Vlaanderen toert Comm’sa momenteel met 72 levensgrote polyester speelgoedrenners heel Vlaanderen rond.

Lees meer
Studentzak

Onze studentenactie voor Shopping Gent Zuid werd door The International Council of Shopping Centers (ICSC) genomineerd voor de Solal Marketing Awards.

Lees meer
To8 1 bvm

Voor het nieuwe woon- en zorgcentrum Weverbos in Gentbrugge stuurde Comm’sa vijf fotografen (Filip Claus, Tim Dirven, Jimmy Kets, Jonas Lampens, Bob Van Mol) op pad om hun visie op het leven na 80 in beeld te brengen.

Lees meer