NIEUWS

Selectie: alle nieuwsberichten

Dynamo  portfolio

Reusachtige bal deukt in op auto. Kort beeldverslag over onze eyecatcher op de Dag van de Trainer aan de Topsporthal in Gent.

Lees meer
Filippe klein

Om zijn schuld bij Comm’sa volledig af te lossen schudde stand-up comedian Philippe De Maertelaere een nieuwe goocheltruc uit zijn mouw, sorry, broekspijp.

Lees meer
Dynamo

Op pinkstermaandag 20 mei namen drie sportieve teams deel aan de eerste Dynamo Challenge. Plaats: Kortrijk. Afstand: 4,7 km. Winnaar: No limit Team Zwevegem.

Lees meer
De-martelaere

Stand-up comedian Philippe De Maertelaere is steenrijk en wereldberoemd. Maar ook gierig: in ruil voor de inspanningen van onze marketingmachine haalde hij, exclusief voor onze website, zijn allerbeste goocheltruc boven.

Lees meer
Onstsnapping 269x126

Naar aanleiding van 100 jaar Ronde van Vlaanderen toert Comm’sa momenteel met 72 levensgrote polyester speelgoedrenners heel Vlaanderen rond.

Lees meer
Studentzak

Onze studentenactie voor Shopping Gent Zuid werd door The International Council of Shopping Centers (ICSC) genomineerd voor de Solal Marketing Awards.

Lees meer
To8 1 bvm

Voor het nieuwe woon- en zorgcentrum Weverbos in Gentbrugge stuurde Comm’sa vijf fotografen (Filip Claus, Tim Dirven, Jimmy Kets, Jonas Lampens, Bob Van Mol) op pad om hun visie op het leven na 80 in beeld te brengen.

Lees meer
pagina 2 van 2
  • 1
  • 2